Доставка посилок тимчасово працює за повною передоплатою.
Графік роботи:

Будні: 9:00–18:00

 

0
Мій кошик
Додайте товари до списку бажань

Полуниця сублімована 125 г Ароматика

Штрихкод 4820177029392
Немає в наявності

Полуниця сублімована Ароматика – це натуральний продукт, який на 100% складається з ягід полуниці, висушених у вигляді шматочків розміром 0,5-1 см. Завдяки технологічному процесу сублімації (видалення вологи із замороженої сировини під вакуумом) ягоди втрачають воду і вагу, але зберігають свої поживні властивості, більшість корисних вітамінів і мікроелементів. Такий процес обробки дозволяє полуниці зберегти всі якості свіжої ягоди, в тому числі й колір, аромат і структуру. Продукт не містить консервантів і добавок.

Ці корисні ласощі не залишать нікого байдужим, шматочки ароматних ягід захочуть спробувати і дорослі, і діти з набагато більшим задоволенням з'їдять свою ранкову кашу або будь-який інший неапетитний сніданок. Сублімована полуниця може використовуватися як натуральна смакова добавка в чаї, йогурти, каші, мюслі, шоколад і різну випічку. Її гідно оцінять, як любителі, так і професійні кондитери. За допомогою цього продукту Ви завжди зможете поласувати однією з найбільш смачних і корисних ягід і навіть взимку насолодитися смаком літа!

Технологія виробництва

Сублімована полуниця зберігає всі корисні властивості свіжої полуниці завдяки спеціальному методу обробки – сублімаційному сушінню (freeze drying), також відомому як ліофілізація або кріодесікація.

Ліофілізація – це метод м'якого сушіння для консервації та подальшого тривалого зберігання різних продуктів біологічного походження. Вона дозволяє отримувати сухі тканини, препарати, продукти без втрати їх форми, структурної цілісності та що ще більш важливо, без втрати їх біологічної активності. При цьому методі висушуваний продукт спочатку заморожується, а потім поміщається в низькотемпературний вакуум, в якому кристали льоду в продукті переходять (сублімують) безпосередньо у водяну пару. В результаті чого виходить продукт з контрольованою вологістю, а клітинна структура оригінального продукту залишається незмінною. При зволоженні, гідратації такий продукт практично повністю може відновити свої початкові властивості.

При цьому методі обробки більшість білків не піддаються процесу денатурації, це і дозволяє полуниці зберегти в собі все найцінніше, що є у свіжій ягоді. Проведені дослідження показали, що природні антиоксиданти, вітаміни, мінеральні речовини, що містяться в м'якоті свіжих плодів і ягід, після сублімаційної сушки зберігаються на 95%. Полуниця, що пройшла такий процес шокової заморожування і випаровування близько 92-95% своєї води, перетворюється в легкий, смачний і корисний хрусткий снек.

Склад

Полуниця – одна з найрозповсюдженіших садових ягід і популярні літні ласощі. Свіжі ягоди полуниці мають насичений червоний колір, солодко-кислувату м'якоть і приємний солодко-карамельний аромат. У ягодах полуниці міститься багато клітковини, каротиноїди, це низькокалорійний продукт. Вона багата вітамінами (крім стандартного набору вітамінів групи В, Е і А, полуниця відрізняється високим вмістом вітаміну С), мікро- і макроелементами (магній, цинк, натрій, залізо, кальцій, мідь), корисними органічними кислотами (фолієвою, яблучною, лимонною, пантотеновою).

Сублімована полуниця повною мірою зберігає поживну та біологічну цінність свіжих ягід, адже після «виморожування» зберігає до 95% своїх корисних речовин.

Користь

Полуниця, що містить велику кількість цінних поживних речовин, заповнює в нашому організмі дефіцит найважливіших вітамінів і мікроелементів, підтримує повсякденне функціонування організму, а також знижує ризик виникнення багатьох хронічних захворювань.

Завдяки своєму унікальному з усіх боків складу, а також високому рівню вмісту фітонутрієнтів, вона не сприяє різкому підвищенню рівня цукру в крові, а також уповільнює процес абсорбції цукрів. У ягодах полуниці міститься багато харчових волокон (клітковини), необхідних для здорового функціонування кишечника.

Але найзначнішою користю для здоров'я є високий вміст антиоксидантів, які знижують ризик розвитку хронічних хвороб, в тому числі раку, серцево-судинних захворювань. Вітаміни A і C також покращують стан нашої шкіри, в тому числі регулюють процеси зволоження, утворення жиру, зморшок, зміну кольору шкіри, зниження ризику розвитку раку шкіри і еластичність шкіри.

Незаперечна користь вітаміну С, якого в полуниці навіть більше, ніж у лимоні, і для нашого імунітету. Велика кількість калію і певних флавоноїдів сприяють профілактиці безлічі очних хвороб, а марганець, яким також багата полуниця, бере участь в синтезі серотоніну («гормон щастя») і допомагає правильній роботі ферментів. Фолієва кислота в полуниці є незамінною для нормальної роботи репродуктивної системи, а елагова кислота, флавоноїди, зокрема антоціани, перешкоджають росту бактерій, запобігають запальним явищам. Вживання полуниці в їжу позитивно впливає на роботу пам'яті та мозкову діяльність, відновлює функціонування нервової системи.

Способи використання сублімованої полуниці

Сублімована полуниця не вимагає ніякої додаткової обробки і повністю готова до вживання. Її можна використовувати, як окремо, так і в якості натуральної добавки для кондитерських виробів, шоколаду, йогурту, сиру, каш, мюслі, граноли, морозива, чаю, смузі. Можна додавати в сухому вигляді або ж попередньо розмочивши шматочки полуниці в теплій воді від 5 до 10 хвилин.

Використовуючи сублімовані ягоди в кулінарії можна не турбуватися, що Ваше блюдо доведеться підфарбовувати або додавати в нього ароматизатори. Висушені яскраві та ароматні шматочки ягід стануть прекрасним смаковим доповненням або прикрасою для різних фруктових десертів і випічки – тортів, пирогів, запіканки, млинців, тістечок, цукерок, шоколаду, злакових батончиків, макаронс і мафінів. Ліофілізовану полуницю можна додавати в тісто, в начинку або крем. Якщо ж подрібнити шматочки сушених ягід в порошок (пудру), то його можна додавати в зефір, мус, суфле, желе, пташине молоко або глазур, не порушуючи їх однорідної консистенції та легкої, повітряної текстури, але надаючи Вашим виробам насиченого полуничного аромату і смаку.

Продукт відмінно підходить для приготування фруктових морсів, компотів, киселів і соків. А додавши кілька шматочків сушених ягід зі звичайною заваркою в чайник, Ви отримаєте ароматний і вітамінізований чай, особливо корисний в період міжсезоння і в зимовий час. А в процесі чаювання особливо приємно виловити шматочки справжніх ягід з чаю та поласувати ними.

Гармонійно поєднується з горіхами, сухофруктами, прянощами. Як і свіжу полуницю, сублімовану можна додавати в салати з фруктів, овочів, руколи, шпинату, які заправляються йогуртом або бальзамічним оцтом.

Перевага сублімованих продуктів в тому, що вони не займають багато місця, легкі на вагу, добре зберігаються, тому це відмінний варіант для туристів. Таку полуницю зручно брати з собою в подорожі, на навчання або роботу в якості смачного та корисного перекусу.


Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту:
• Калорійність – 117 ккал / 491 кДж;
• Білки – 2,9 г;
• Жири – 1,4 г;
  – в тому числі насичені – 0,1 г;
• Вуглеводи – 19,6 г;
  – включаючи цукор – 19,3 г;
• Рослинні волокна – 7,1 г;
• Сіль – 0 г.

Протипоказання: індивідуальне несприйняття продукту.

Умови зберігання: зберігати в щільно закритому оригінальному пакуванні виробника при кімнатній температурі до +25 °С і відносній вологості повітря нижче 65%, осторонь від прямого сонячного проміння.

Склад: полуниця.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Назва Полуниця сублімована
Вид Чай
Вага 125 г
Упаковання Пакет дой-пак крафт із zip-замком
Країна виробник Україна
Бренд Ароматика
450 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
  • Оплата послуг доставки формується за тарифами перевізника;
  • При купівлі на суму від 1500 грн., доставка товару на відділення «Нової Пошти» по всій Україні здійснюється БЕЗКОШТОВНО;
  • При купівлі товару на суму від 2000 грн. доставка кур'єром «Нової Пошти», за вказаною Вами адресою, здійснюється БЕЗКОШТОВНО;
  • У способі доставки «Поштомат Нова Пошта», тарифікація відрізняється від вартості доставки «Нова Пошта» на відділення.

Ви можете оплатити замовлення будь-яким зручним для Вас способом:

1. Оплата на банківський розрахунковий рахунок (юр. особи, ФОП).

2. Банківський переказ (для фізичних осіб).

3. Оплата післяплатою - тимчасово не працює!

4. Електронні платежі: кредитними картами Visa, MasterCard.

Вгору