Графік роботи:

Будні: 9:00–18:00

 

0
Мій кошик
Додайте товари в бажання

Набір ефірних олій 6x10 мл Ароматика

Артикул 834451
В наявності
У складі 6 шт. по 10 мл.

Евкаліптове ефірне масло

Отримують з різних видів евкаліпта. Для медичних і лікувальних цілей в основному використовують евкаліптові ефірні масла цінеольного типу (містять 65 - 90% 1,8-цинеолу), які витягають паровою дистиляцією листя разом з кінцями гілок з евкаліпта кулькового (EucaliptusglobulusLabill.), Евкаліпта австралійського (Eucaliptusaustraliana BakerandSmith), евкаліпта променистого (EucalyptusradiateSieber), евкаліпта многопріцветнікового (EucalyptuspolybracteaR.T. Baker), евкаліпта запашного (Eucalyptus dives), евкаліпта Сміта (Eucalyptus smithii F.Muell. ex RTBaker), евкаліпта маслянистого (Eucalyptus oleosa F.Muell. ex Miq.) , евкаліпта тернисто-чагарникового (Eucalyptus dumosa A.Cunn. ex Oxley), а також Eucaliptusfruticetorumі інших видів. Рід евкаліпт відноситься до сімейства миртових (Myrtaceae) .Ефірное масло-сирець з різних видів евкаліпта зазвичай піддають додаткової перегонці чи ректифікації, отримуючи різні сорти олії з більш низьким (70-75%) і більш високим (80-85%) вмістом цинеолу.

Ефірна олія м'яти перцевої (м'ятна перцева олія)

Отримують водної або парової перегонкою з свіжих, підв'ялених або висушених рослин м'яти перцевої - Mentha piperita L. (сімейство ясноткові - Lamiaceae), скошеної в період від 5 -% - го до повного цвітіння. Масло очищається повторної ректифікації і попередніми (перед остаточною перегонкою) збовтуванням з сулемою для видалення сірчистих сполук. М'ята перцева в дикорослому стані не зустрічається. Вона є культурним гібридом м'яти зеленої (Mentha viridis) і м'яти водяної (Mentha aquatica), виведеним в кінці XVI ст. в Англії, тому її іноді називають англійської м'ятою. Рослина натуралізований в Європі і Америці, культивується по всьому світу. М'ята перцева є найважливішою лікарської і ефіроолійної культурою в усьому світі. Її вирощують повсюдно в садах і городах як декоративну і лікарську рослину.

Апельсинове ефірна олія (Oleum Citrus sinensis)

Отримують з шкірки і цілих стиглих плодів апельсина солодкого або китайського - Citrus sinensis (L.) Pers. (Сімейство рутові - Rutacea) методом механічного пресування без нагрівання. Завдяки доступності сировини і порівняно простому процесу отримання воно належить до групи найбільш доступних і поширених ефірних масел, воно навіть включено в Британський фармацевтичний кодекс. Вироблення солодкого апельсинового масла у всьому світі зараз досягає 15000 т на рік, що еквівалентно переробці більш ніж 3500000 т свіжих апельсинів, так як вихід олії становить 0,3-0,6% від маси плодів. Походження рослини: Південно-Східна Азія, Гімалаї. Широко культивується в країнах Південної Європи (Іспанія, Італія), Ізраїлі, Північній Африці (Алжир, Туніс, Марокко), США (Каліфорнія, Флорида), Мексиці, Бразилії, Гвінеї, а також в ряді інших країн субтропічного і тропічного поясів.

Ефірна олія чайного дерева

Отримують методом парової дистиляції з листя і пагонів австралійського чайного дерева (Melaleuca alternifolia Maid.), Сімейство миртових (Myrtaceae). Походження та поширення рослини Існує більше 200 різновидів чайного дерева, проте тільки одна з них - мелалеука очереднолістний -Melaleuca alternifolia (синоніми: мелалеука парнолістная або мелалеука чайна; яку також називають болотним деревом.) Має властивості, важливими з точки зору медицини. Родина цього різновиду чайного дерева - північний берег Південно-Східної частини Австралії. Невеликі дерева або кущі цього виду чайного дерева в дикому вигляді ростуть на північному узбережжі австралійського штату Новий Південний Уельс і на Тасманії. Назва "чайне дерево" виникло в 1770р., Коли капітан Кук відкрив Австралію. Члени його команди використовували листя цієї рослини в якості замінника чаю.

Лимонне ефірне масло

Неповторний фруктовий запах свіжих лимонів, свіжий, холодний, гіркуватий. Дія: знижує артеріальний тиск, покращує кровообіг, зміцнює стінки судин, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, сприяє розчиненню каменів у жовчному міхурі і нирках, регулює жировий обмін, виводить шлаки з організму, підвищує імунітет, прискорює загоєння ран, відбілює, пом'якшує і розгладжує шкіру, видаляє бородавки, усуває лупу, зміцнює нігті. Застосовується при вірусних захворюваннях (грип, герпес, вітрянка, вірусний гепатит та ін.), Інфекційних захворюваннях верхніх дихальних шляхів, підвищеному артеріальному тиску, зниженні розумової працездатності, частих головних болях, атеросклерозі, целюліті і надмірній вазі, для виведення бородавок і мозолів. Отримують шляхом механічного пресування або парової дистиляцією з шкірки стиглих плодів лимона - Citrus limon (L.) Burm. fil. (Сімейство рутові - Rutaceae). Походження рослини Південно-Східний Китай, де культивується з найдавніших часів. Ботанічесчкі лимон може походити від цитрона (CitrusmedicaLinnaeus) і лайма (Citrus aurantifolia Swingle). Поширення рослини Лимон в дикому вигляді невідомий. Він введений в культуру в Південно-Східній і Південній Азії. В даний час культивують в основному в субтропічних країнах Європи, Північної і Південної Америки як харчове, пряно-ароматична і ефіроолійних рослин. У Європі культивується з часів Римської Імперії, куди проник з Індії.

Лавандовое ефірне масло

М'який, свіжий, тонкий, легкий, чистий, квітковий, як у свіжих квіток лаванди з деревним відтінком. Дія. Спектр фармакологічної дії масла дуже широкий. Воно має бактерицидну, антисептичну, спазмолітичну, антисклеротичну, антитоксичну, протизапальну, антиоксидантну, знеболювальну, гіпотензивну, заспокійливу, дезодорує. Є м'яким иммуномодулятором і радіопротектором. Володіючи седативним і антидепресивну властивостями, надає виражений вплив на емоційний фон. Застосовується при інфекціях носоглотки, дихальних і сечовивідних шляхів, стоматиті, неврастенії, стресі, безсонні, дратівливості, гніві, перепадах в настрої, кардіоневрозі, клімактеричних проблемах, м'язових і суглобових болях, ранах, опіках, наривах, екземі, дерматитах, виразках, мікозах, герпесі, лупи, випадання волосся. Отримують методом парової дистиляції з суцвіть лаванди вузьколистої, або (синоніми) лаванди справжньої, лаванди звичайної, лаванди лікарської - Lavandula anqustifolia Mill., Або (синоніми) Lavandula vera D.C., Lavandula offiсіnalis Chaix. (Сімейство ясноткові - Lamiacea). У природному вигляді ростуть в районі Середземномор'я, в Персії, на півдні Франції, Канарських островах. Як ефіроолійних рослин культивують в країнах Середземномор'я, в Криму, Середній Азії, на Кавказі, Марокко, Англії, Росії, Північній Америці, Австралії.

Способи використання, дозування:


- Загальний масаж, сегментарний: 4-7 крапель на 15 мл рослинного базового масла
- дифузор: 1-3 краплі на 1-2 літри води
- Аромалампа: 4-7 крапель на 15 мл води на 15 м2
- Збагачення косметики: 4-7 крапель на 15 мл основи (крем, шампунь, гель, рідке мило і т. Д.)
- Звичайна ароматична ванна: 7-10 крапель, попередньо змішаних з емульгатором (1 / 4-1 / 3 склянки молока, вершків або морської солі).

Без добавок, без консервантів, без глютену

Умови зберігання: зберігати в закритому місці при температурі не вище + 25 ° C в недоступному для дітей місці. Захищати від прямих сонячних променів.

Застереження: тільки для зовнішнього застосування. Повинен бути перевірений індивідуально. Уникати контакту з очима. При попаданні в очі негайно промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
420 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Упаковка Скляна пляшка
Категорія Унісекс
Класифікація Натуральна
Країна виробник Україна
Кількість 6 шт по 10 мл
Об`єм 10 мл
  • Доставка кур'єром Новой Пошти по Києву і Борисполю - 50 грн. (мінімальне замовлення від 100 грн). Замовлення на суму понад 800 грн - доставка Безкоштовно.
  • Доставка на відділення Нової Пошти - 45 грн. (Мінімальна сума замовлення від 100 грн). Орієнтовний термін доставки - 2-3 дні
  • При замовленні на суму від 500 грн, доставка на відділення Нової Пошти БЕЗКОШТОВНО
  • Транспортно-експедиційна компанія «Делівері» (Мінімальна сума замовлення від 100 грн). Орієнтовний термін доставки - 1-3 дні

Ви можете оплатити замовлення будь-яким зручним для Вас способом:

1. Оплата на банківський розрахунковий рахунок (юр. Особи, ФОП)

2. Банківський переказ (для фізичних осіб)

3. Оплата післяплатою (Укрпошта)

4. Електронні платежі: кредитними картами Visa, MasterCard

Вгору