Графік роботи:

Будні: 9:00–18:00

 

0
Мій кошик
Додайте товари до списку бажань

Гліцерин рослинний 100 мл Ароматика

Штрихкод 4820177026308
В наявності

Виготовлені вдома косметичні засоби можуть бути не менш ефективними, ніж дорога косметика. А одним з найважливіших компонентів для її виготовлення є косметичний гліцерин, завданням якого є глибоке зволоження шкіри й волосся. Його ж легко можна додати у Ваші улюблені косметичні засоби, які стануть ще ефективніше насичувати Вашу шкіру вологою і поживними речовинами.

Гліцерин рослинний Ароматика застосовується для догляду за обличчям, тілом, волоссям, а також для створення мила і косметики ручної роботи. Якщо Ви страждаєте від зневодненої та сухої шкіри, тьмяного й ослабленого волосся, то даний продукт допоможе розв'язати ці проблеми. Він не тільки зволожить і наситить шкіру, але і захистить її від впливу зовнішніх факторів і допоможе в боротьбі зі зморшками й несуттєвими нерівностями. Як гіпоалергенний продукт рослинний гліцерин підходить для чутливої, тонкої шкіри та може застосовуватися для сухого і жирного типу.

Призначення: для догляду за шкірою обличчя, тіла, волоссям.

Дія: зволоження, пом'якшення, живлення, відновлення, заспокоєння.

Метод виробництва гліцерину

Гліцерин – один з найбільш часто зустрічаються компонентів косметики, що займає особливо почесне місце в складі косметичних засобів для обличчя і тіла. За своєю природою це триатомний спирт. Завдяки особливій молекулярній структурі та високій гігроскопічності, здатності притягувати воду (а одна молекула гліцерину здатна притягнути 10 молекул води), гліцерин успішно застосовується в індустрії краси в якості активного зволожуючого інгредієнта.

Гліцерин був відкритий в 1779 році вченим з Німеччини Карлом Шеєле. Отримав Шеєле цю речовину шляхом нагрівання оливкової олії з доданим до неї оксидом заліза. В результаті вийшов в'язкий, прозорий розчин зі злегка солодкуватим смаком. Звідси й пішла така назва – слово «глікос» з давньогрецької мови перекладається як «солодкий». Детально властивості гліцерину в 1811 році вивчав Мішель Шеврель – хімік з Франції. Багато в чому завдяки його відкриттям ця рідина набула такого поширення в усіх сферах життя людини.

Гліцерин можна отримати різними способами: синтетичним шляхом, методом ферментації цукру або завдяки гідролізу (розщеплення) жирів. Жири можуть бути як рослинного, так і тваринного походження, але для виробництва гліцерину, який застосовується в натуральній та органічній косметиці, використовують рослинні олії.

Властивості рослинного гліцерину

Гліцерин рослинний – на 100% натуральна сировина, зовні нагадує густу прозору рідку сироповидну субстанцію, яка добре розчиняється у воді, пропіленгліколі, спирті. Диспергується в оліях (рослинних), але не розчиняється. Також не характеризується розчиненням в мінеральних оліях та ефірах. Має солодкуватий смак і нейтральний аромат.

Косметична користь рослинного гліцерину

Гліцерин від ТМ Ароматика виготовлений з рослинної сировини, він призначений для догляду за шкірою, волоссям і забезпечує базовий догляд за собою. Цей компонент може входити в формули засобів для догляду за шкірою різних типів для підтримки оптимального рівня зволоженості. Гліцерин можна використовувати для збагачення готових косметичних продуктів, а також для виготовлення мила і домашньої косметики, наприклад, кремів, сироваток, молочка, лосьйонів, тоніків, шампунів, кондиціонерів, бальзамів, масок для обличчя та волосся. Для отримання яскраво вираженого зволожуючого ефекту в косметичні засоби рекомендується додавати не більше 5% гліцерину, більш високі концентрації призводять до зворотного ефекту – шкіра стає сухою і стягнутою.

Гліцерин живить і зволожує шкіру, пом'якшує, відновлює клітини та підтримує водний баланс, забезпечуючи потрапляння вологи всередину шкіри. Спочатку він насичує верхні шари епідермісу водою, витягаючи її з повітря. Але гліцерин здатний на більше, ніж просто поверхневе зволоження: гліцеринова олія для обличчя утворює плівку, що притягає воду до поверхні шкіри й відкриває водні шляхи до глибоких шарів шкіри. Це відмінний засіб для захисту шкіри від впливу зовнішніх факторів.

Цей продукт має гіпоалергенні властивості та відмінно підходить для чутливої та тонкої шкіри. Гліцерин може входити до складу кремів для зволоження делікатних ділянок – шкіри шиї та зони навколо очей. Якщо Ви володієте чутливою, роздратованою або сухою шкірою, то звичайне мило слід замінити гліцериновим. Воно допоможе зняти сухість, усунути роздратування і свербіння.

Рослинний гліцерин також допомагає в боротьбі зі зморшками й несуттєвими нерівностями, тому гліцерин часто значиться в списку активних інгредієнтів у засобах з позначкою anti-age. З цим продуктом можна проводити косметичні процедури для омолодження обличчя.

Суху шкіру гліцерин ефективно зволожує, живить, пом'якшує, він відновлює клітини та підтримує водний баланс шкіри. Косметика для сухої шкіри обличчя з гліцерином приносить полегшення і знімає відчуття сухості, шкіра стає м'якішою і бархатистою на дотик.

У складі зволожуючих гелів і відлущуючих засобів для жирної шкіри гліцерин пом'якшує дію кислот, а також сприяє гарному розподілу косметики з легкими текстурами. Гліцерин вирівнює колір шкіри й сприяє зникненню прищів.

Використовується також для догляду за волоссям, особливо сухого типу. Завдяки своїм здібностям зберігати вологу, шампуні, бальзами та маски з гліцерином добре зволожують волосся і шкіру голови, усувають лупу та свербіж шкіри голови. Він додає блиск і відновлює структуру волосся.

Спосіб застосування: використовувати для збагачення косметичних засобів (крему, маски і т.д.).

Застереження: для зовнішнього застосування. Індивідуально тестувати. Уникати контакту з очима. При потраплянні в очі промити великою кількістю води.

Протипоказання: індивідуальне несприйняття гліцерину.

Умови зберігання: зберігати щільно закритим в недоступному для дітей місці за температури від +5 °С до +25 °С. Оберігати від прямого сонячного проміння.

Склад (INCI): Glycerine.

Рослинний гліцерин не містить синтетичних компонентів, консервантів або фарбувальних пігментів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Назва Гліцерин рослинний
Упаковання ПЕТ-флакон з фліп-топ кришкою
Категорія Унісекс
Об`єм 100 мл
Клас косметики Органічна
Країна виробник Німеччина
Тип шкіри Для всіх типів, у тому числі тонкої та чутливої
Бренд Ароматика
77 грн
85 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
  • Оплата послуг доставки формується за тарифами перевізника (вартість доставки на відділення «Нова Пошта» – 50 грн);
  • При купівлі на суму від 800 грн., доставка товару на відділення «Нової Пошти» по всій Україні здійснюється БЕЗКОШТОВНО;
  • При купівлі товару на суму від 1 200 грн. доставка кур'єром «Нової Пошти», за вказаною Вами адресою, здійснюється БЕЗКОШТОВНО (вартість доставки кур'єром «Нова Пошта» – 70 грн);
  • У способі доставки «Поштомат Нова Пошта», тарифікація відрізняється від вартості доставки «Нова Пошта» на відділення.

Ви можете оплатити замовлення будь-яким зручним для Вас способом:

1. Оплата на банківський розрахунковий рахунок (юр. особи, ФОП).

2. Банківський переказ (для фізичних осіб).

3. Оплата післяплатою.

4. Електронні платежі: кредитними картами Visa, MasterCard.

Вгору