Кількість
|
Вартість
|
||
|
Як перетворити звичайне нехитре блюдо в справжній витвір кулінарного мистецтва? Додати фарб Вашому десерту і додаткових фруктово-ягідних, шоколадних або карамельних нот допоможуть десертні соуси (топінги) від ТМ Ароматика. Топінги – це спеціалізовані густі поливки для різноманітних десертів: морозива, тортів, тістечок, пудингів, млинців та інших кондитерських виробів. При декоруванні соусами-топінгами будь-який десерт набуває яскравих кольорів, а саме просте блюдо стає унікальним і неповторним. Вони відкривають простір для творчості як домогосподаркам, так і професійним кондитерам. Топінг – це завершальний штрих в смаку й оформленні солодких ласощів, який залишить найказковіші спогади. З ними Ви з легкістю можете не готувати, а творити!
Соус десертний «Абрикосовий» Ароматика – це відмінне доповнення до солодких готових страв, яке за рахунок природного смаку, приємного аромату і красивого оранжевого кольору стане справжньою перлиною Ваших улюблених ласощів. Солодкий і дуже ароматний з нотками стиглих абрикосів топінг збагатить десерти насиченим фруктовим смаком, а тортам або іншим кондитерським виробам додасть легку кислинку. Основою соусу служить натуральне абрикосове пюре, а оскільки наші топінги робляться за особливою технологією, то ягоди та фрукти продукту зберігають свою користь. Абрикосовий соус не тільки надає страві неповторний вишуканий смак, але і підходить для оригінального декорування, оформлення і наповнення десертів.
Сфери застосування десертних соусів
Технологія виробництва топінгів така, що дозволяє застосовувати їх як для десертів (морозива, пудингів, кремів та ін.), так і для різної випічки (булочки, бісквіти та ін.) в якості начинки та декору, а також при замішуванні тіста (додаються прямо до нього).
Соуси-топінги широко використовують:
• в якості соусів до десертів, морозива, млинців, сирників, вафлів;
• для декорування різних страв;
• для додання аромату і вираженого смаку фруктовим салатам, кашам;
• для приготування коктейлів і шейків, кави (як смакова добавка і прикраса напою візерунком на молочній пінці);
• в якості наповнювачів для всіх видів кремів.
Зручна упаковка у вигляді пластикової пляшки з дозатором дозволить також прикрасити (розмалювати, написати ім'я) посуд, на якому буде поданий десерт. Таким чином, за допомогою простих солодких соусів-топінгів можна нескінченно урізноманітнити асортимент десертів. Десертні соуси можна поєднувати та з іншими видами кулінарних прикрас, наприклад, зі збитими вершками, горіхами або іншими їстівними добавками.
Продукт підходить, як для домашнього використання, так і для кафе, барів та кондитерських цехів. Традиційно топінги використовуються у виробництві та продажі морозива. Морозиво люблять всі, незалежно від віку і статусу, тому при підборі видів соусів для прикраси морозива ми намагалися врахувати смаки різних клієнтів. Використання різних сортів топінгів дає необмежені можливості для барів та кав'ярень при продажу кави і молочних коктейлів. За одну хвилину Ви можете отримати зі звичайного молочного коктейлю безліч різних смаків.
Переваги топінгів
Переваги наших десертних соусів:
• тільки якісні та натуральні інгредієнти;
• чудові органолептичні властивості (смак, запах): високий вміст натуральних смакових інгредієнтів гарантує багатий натуральний смак без неприємних синтетичних відтінків;
• особлива технологія дозволяє зберегти корисні властивості ягід і фруктів;
• до складу входить вода, що пройшла кілька стадій очищення;
• завдяки використанню спеціальних стабілізаторів соуси мають високу в'язкість і густу консистенцію, завдяки чому вони не розтікаються і зберігають цілісність шару, що зручно при декоруванні десертів;
• тривалі терміни зберігання;
• надійна і зручна упаковка – пластикова пляшка зі спеціальною кришкою з дозатором, за допомогою якого легко декорувати десерт (дозатор в кришці дозволяє точно відміряти та розподілити порцію начинки);
• упаковки мають барвисте оформлення, тому їх можна розмістити й на вітрині;
• відмінне співвідношення ціни та якості.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту:
• Калорійність – 262,49 ккал / 1098,99 кДж,
• Вуглеводи – 65,82 г,
– з них цукри – 64,29 г,
– поліоли – 0 г,
– крохмаль – 1,75 г,
• Білки – 0,04 г,
• Жири – 0 г,
• Харчові волокна – 0 г,
• Вітаміни та мінеральні речовини – 0,2 мг,
• Сіль – 0 г.
Спосіб вживання: додавати до морозива, млинців, каш і т.п.
Термін придатності: 12 місяців.
Умови зберігання: зберігати якомога далі від джерел тепла і сонячних променів при температурі від 0 до +25 °С.
Склад: цукор білий, пюре абрикосове, вода підготовлена, загущувач пектин (Е 440), регулятор кислотності кислота лимонна (Е 330), ароматизатор «Абрикос», консервант бензоат натрію (Е 211).