Доставка посилок тимчасово працює по повній передоплаті.
Графік роботи:

Будні: 9:00–18:00

 

0
Мій кошик
Додайте товари до списку бажань

Ефірна олія рожевого дерева 10 мл Ароматика

Штрихкод 4820031052696
В наявності

Рожевого дерева ефірна олія Ароматика – це ефірна олія, отримана з деревини екзотичної вічнозеленої рослини окоту хвостатого або рожевого дерева. Ефірна олія з цією дорогої породи деревини підкорила представниць прекрасної статі своїми корисними властивостями, абсолютною неагресивністю для шкіри та приємним деревно-квітковим ароматом. Олію використовують в косметичних цілях для живлення та зволоження, розгладження, зняття подразнення та щоб додати шкірі еластичності та покращити колір обличчя. Це відмінний косметичний засіб для догляду за сухою і чутливою шкірою. Рекомендується використовувати в складі засобів після гоління, сумішей олій для догляду за шкірою обличчя і тіла, в якості дезодоранту. Допомогає доглядати за волоссям, особливо тьмяним, ослабленим та посіченим. Відчуйте живильну силу ароматерапії з ефірною олією рожевого дерева, яка відновить Вашу душевну рівновагу, підніме настрій та зніме втому. Запах цієї олії не просто прояснює розум і оживляє емоції, він ніби облагороджує душу. В інтернет-магазині «Ароматика мрії» Ви можете ефірну олію рожевого дерева купити всього за кілька кліків.

Метод виробництва ефірної олії рожевого дерева

Ефірну олію рожевого дерева (Oleum Anibae Rosaeodorae) отримують паровою дистиляцією з подрібненої деревини (стружки) рожевого або червоного дерева (Aniba rosaeodora Ducke.), родина Лаврові (Lauraceae).

Це вічнозелене тропічне дерево, що росте переважно в джунглях річки Амазонки в північно-східній частині Південної Америки (французька Гвіана, Бразилія, Перу). Кора і деревина у цієї рослини червонуватого кольору, а цвіте воно жовтими квітами. Сировина для виробництва ефірної олії рожевого дерева ТМ Ароматика поставляється з Парагваю.

Рожеве дерево є предметом торгівлі майже 300 років, однак сьогодні над ним нависла величезна загроза через активну незаконну вирубку. Дерево популярне в якості матеріалу для будівництва, виробництва меблів, реставрації антикварних меблів, різьблення по дереву, виготовлення корпусів музичних інструментів, прикрас і паличок для їжі, які експортуються в Японію. Ця вирубка набула таких масштабів, що був прийнятий спеціальний закон, який зобов'язує виробників замість кожного вирубаного дерева садити нове.

Властивості ефірної олії рожевого дерева

Ефірна олія рожеве дерево – світло-жовта або безбарвна рідина текуча зі свіжим, лісовим, солодким, тонким квітковим ароматом, що нагадує запах троянди та конвалії, її аромат трохи гіркувато-пряний, пікантний, з теплим відтінком деревини й камфорним відтінком.

Косметична користь ефірної олії рожевого дерева

Олія рожевого дерева популярна в косметиці, оскільки підходить практично всім типам шкіри та дає прекрасний тонізуючий ефект. Вона сприяє живленню, зволоженню, підвищенню пружності та еластичності шкіри. Як результат застосування цієї олії вирівнюється тон обличчя, формується рівномірний здоровий колір, а шкіра набуває красивого свіжого відтінку.

Ця цінна ефірна олія особливо корисна для сухої та шорсткої шкіри. Вона пом'якшує, розгладжує і заспокоює подразнену і чутливу суху шкіру. Олія рожевого дерева є ефективним засобом чоловічої косметики для зняття подразнень. Нею часто збагачують креми або бальзами після гоління.

Будучи сильним тоніком, ця олія може бути використана для старіючої зморшкуватої шкіри, а також шкіри, яка втратила пружність або стала в'ялою після сильного зниження ваги. Використання олії перешкоджає утворенню розтяжок у вагітних жінок. Для запобігання утворення стрий і розтяжок шкіри рекомендується проводити аромаванни та м'які ароматичні розтирання в області живота і стегон аромасумішшю з ефірною олією рожевого дерева. Дана ефірна олія є прекрасним засобом для масажу. Вона добре дезодорує і злегка тонізує шкіру тіла.

Ефірна олія рожевого дерева для волосся надає тьмяному, ослабленому і посіченому волоссю життєві сили, зміцнює локони, робить їх блискучими та зволоженими. Крім того, олія рожевого дерева для волосся підходить абсолютно для будь-якого типу волосся і шкіри голови та дарує пасмам чудовий аромат.

Пам'ятайте, що ефірні олії, в тому числі й ефірна олія рожевого дерева, являють собою сильно концентровані рослинні есенції, тому наносити їх на шкіру в чистому, нерозведеному вигляді не можна. Для косметичного використання їх слід розбавити у базовій жирній олії (олії-основі) або будь-якому іншому емульгаторі. Ефірні олії не розчиняються у воді, зате чудово розчиняються в жирі, молоці, кефірі, йогурті, воску, меду, солі.

Ефірна олія рожевого дерева в ароматерапії

При будь-яких формах застосування олія рожевого дерева робить сильний вплив на емоційний фон. Вона має заспокійливу, розслаблюючу дію і разом з тим бадьорить.

Якщо Ви не знали які олії можна додавати в ванну, то знайте, що ванни з ефірною олією рожевого дерева швидко знімають нервозність, наслідки стресу та емоційних перевантажень, покращують настрій і сприяють швидкій релаксації. Душевна рівновага відновлюється навіть при короткочасному вдиханні аромату рожевого дерева.

Водночас олія рожевого дерева бадьорить і надає освіжаючий ефект. Надає ясність мислення, допомагає зосередитися. Аромат олії має тонізуючі властивості та допомагає зняти втому, що особливо важливо під час тривалого водіння машини або тривалого розумового напруження. Як ароматичний адаптоген послаблює неприємні наслідки зміни часових поясів.

Ефірна олія користується гучною славою афродизіака. Цей ерогенний аромат усуває статеву холодність і сексуальну лінь, підвищує чуттєвість і сприйнятливість до пестощів.

Побутове застосування ефірної олії рожевого дерева

Ефірна олія рожевого дерева вважається хорошим репелентом, це ефективна олія від комарів.

Поєднання рожевого дерева з оліями

Рожевого дерева ефірна олія добре поєднується з більшістю інших ефірних олій. ЇЇ аромат особливо добре поєднується з цитрусовими та квітковими запахами. Дієве поєднання цієї олії з ліметовою, неролієвою, санталовою оліями в співвідношенні 1:1:1:1. Також добре поєднується з оліями базиліка, бергамоту, бей, валеріани, вербени, герані, ялини, іланг-ілангу, каяпута, кедра, коріандру, лаванди, ладану, лимонної трави, майорану, меліси, мірри, мирта, м'яти, найолі, пальмарози, пачулі, петітгрейна, троянди, розмарину, сосни, шавлії, фенхеля, чайного дерева, евкаліпта.

Способи застосування ефірної олії рожевого дерева Ароматика

► Збагачення косметичних засобів: 2-5 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями змішати з 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, тоніка, шампуню та ін.)
► Масаж: Використовуйте ефірні олії для масажу – 6-7 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (оливкової, мигдалевої, персикових кісточок, пшеничних зародків і ін.) або обраного Вами крему.
► Ванни: У наповнену ванну (37-38 °С) додати 6-8 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури – 10-15 хв.
► Сауна: 5-7 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями додати в ємність з невеликою кількістю гарячої води та помістити на верхній стелаж парилки.
► Ароматизація приміщення: 5-7 крапель олії рожевого дерева або композиції олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Також можна використовувати аромаолії для зволожувача.

Застереження: тільки для зовнішнього застосування. Тестувати індивідуально, не допускати передозування. При потраплянні олії в очі – промити великою кількістю води. З обережністю застосовувати при вагітності, гастритах, виразковій хворобі, при гострих захворюваннях нирок.

Умови зберігання: зберігати щільно закритою, в недоступному для дітей місці, за температури не вищої +25 °C. Уникати потрапляння прямих сонячного проміння. 

Склад (INCI): Aniba Rosodora Wood Oil.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Назва Рожевого дерева
Вид Ефірна олія
Аромат Свіжий, лісовий, квітковий з тоном конвалії, солодкий, трохи гіркувато-пряний
Дія Заспокоєння, тонізування, регенерація, дезодорування, ароматичний адаптоген, афродизіак
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, в тому числі сухої, комбінованої, шорсткої, чутливої
Об`єм 10 мл
Упаковання Скляна темно-коричнева пляшка з крапледозатором, коробка
Країна виробник Україна
Бренд Ароматика
Наявність В наявності
Запах Рожевого дерева
57 грн
81 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
  • Оплата послуг доставки формується за тарифами перевізника;
  • При купівлі на суму від 1500 грн., доставка товару на відділення «Нової Пошти» по всій Україні здійснюється БЕЗКОШТОВНО;
  • При купівлі товару на суму від 2000 грн. доставка кур'єром «Нової Пошти», за вказаною Вами адресою, здійснюється БЕЗКОШТОВНО;
  • У способі доставки «Поштомат Нова Пошта», тарифікація відрізняється від вартості доставки «Нова Пошта» на відділення.

Ви можете оплатити замовлення будь-яким зручним для Вас способом:

1. Оплата на банківський розрахунковий рахунок (юр. особи, ФОП).

2. Банківський переказ (для фізичних осіб).

3. Оплата післяплатою - тимчасово не працює!

4. Електронні платежі: кредитними картами Visa, MasterCard.

Вгору