Графік роботи:

Будні: 9:00–18:00

 

0
Мій кошик
Додайте товари до списку бажань

Ефірна олія іланг-ілангова 10 мл Ароматика

Штрихкод 48200837
В наявності

Іланг-ілангова ефірна олія Ароматика – це ефірна олія, отримана з екзотичних жовтих квіток дерева іланг-ілангу або кананги запашної. Ця ефірна олія є не тільки джерелом багатого і п'янкого аромату, визнаного кращими парфумерами світу, а й справжньою есенцією краси. Тож недарма місцеві жителі називають іланг-іланг квіткою всіх квітів. Це просто знахідка для шкіри, адже вона однаково ефективно доглядає за жирною і сухою шкірою. Також допомогає доглядати за волоссям і нігтями. Іланг-ілангова визнана самою жіночою ефірною олією, адже вона може не тільки активізувати та посилити Вашу жіночність і чуттєвість, але і подарує гарний і доглянутий зовнішній вигляд. Застосовується для підвищення настрою і створення романтичної атмосфери.


Історія застосування ефірної олії іланг-ілангу

Дерево відоме і популярне з давніх часів, про це свідчать його назви – «Корона Сходу», «запашне дерево». Філіппінці використовували іланг-іланг для виробництва помади, якою натирали тіла, щоб уберегтися від лихоманки в сезон дощів. В Індонезії квітами іланг-ілангу традиційно покривають шлюбне ложе молодят. Остров'яни також змішували квіти з кокосовою олією, щоб захистити волосся від солоної води під час плавання. Ця суміш допомагала їм зберігати шкіру здоровою і протистояти укусам комах і змій.

У Європі лише в XIX ст. олію з кананги почали застосовувати для змащування волосся, а в кінці XIX – початку ХХ століть були відкриті лікувальні властивості цієї олії.

Сьогодні й наші жінки із задоволенням використовують іланг-ілангову ефірну олію, щоб зберегти та примножити свою красу, а також застосовують секретну властивість цих пахощів для успішних і щасливих відносин. Олія іланг-ілангу – це невичерпне джерело відкритої сексуальності, здоров'я, внутрішньої гармонії.


Метод виробництва іланг-ілангової ефірної олії

Іланг-ілангову або канангову ефірну олію (Oleum Anonae) отримують методом парової дистиляції з великих жовтих квіток вічнозеленого тропічного дерева кананги запашної або іланг-ілангу (Cananga odorata (Lam.) Hook.), родина Аннонових (Annonaceae). Ефірну олію виділяють з квіток, зібраних зазвичай на початку літа на світанку.

Походження рослини: Філіппінські острови. Рослина поширена на островах Індійського океану (Реюньон, Молукку, Філіппіни, Мадагаскар, Суматра, Ява, Коморські острови), в Азії (головним чином в культурі). Сировина для виробництва ефірної олії іланг-ілангу ТМ Ароматика поставляється з Мадагаскару.

Властивості ефірної олії іланг-ілангу

За консистенцією це рухома жовта або світло-жовта рідина з сильним характерним квітковим запахом. Напевно це сама пахуча ефірна олія. Іланг пахне дуже солодко і нав'язливо, але варто його розвести в базовій олії 1:5, і вона звучить зовсім по-іншому – тепло й інтригуюче. Парфумери знають, що аромат іланг-ілангу вносить саме теплий відтінок в запах парфумів.

Косметична користь іланг-ілангової ефірної олії

Іланг-ілангова ефірна олія є улюбленою олією в косметології. Добре підходять як для сухої шкіри обличчя, так і для жирної, нормалізує вироблення шкірного сала. Засіб також корисний для пошкодженої шкіри, він допомагає відновлювати шкіру після прийняття тривалих сонячних ванн, закріплює загар.

Маючи такий засіб у своєму beauty-арсеналі, Ви зможете вирівняти колір обличчя, надати йому здорове сяйво. Іланг-іланг надає пом'якшуючий і заспокійливий ефект, він розгладжує, зволожує шкіру. У масажній практиці застосовується для розслаблення обличчя. Аромаолія іланг-ілангу вважається ідеальною ефірною олією для постарілої, а також надмірно чутливої або пористої шкіри, адже сприяє глибокому живленню клітин шкіри.

Корисно застосовувати іланг-ілангову ефірну олію для нігтів і кутикули. Вона зміцнює нігтьову пластину, покращує колір нігтя, доглядає за кутикулою.

Олію іланг-ілангу часто включають до складу високоякісних засобів для волосся і шкіри голови за її аромат, а також живильні та захисні властивості. Іланг-іланг зміцнює коріння, прискорює ріст волосся, після застосування його олії локони стають сильними, шовковистими та густими.

Зі своїм інтенсивним квітковий солодким запахом, іланг-іланг відмінно поєднується з природними тілесними запахами, тому ефірна олія іланг-ілангу широко використовується для дезодорування та ароматизації шкіри.

Пам'ятайте, що ефірні олії, в тому числі й ефірна олія іланг-ілангу, являють собою сильно концентровані рослинні есенції, тому наносити їх на шкіру в чистому, нерозведеному вигляді не можна. Для косметичного використання їх слід розбавити у базовій жирній олії (олії-основі) або будь-якому іншому емульгаторі. Ефірні олії не розчиняються у воді, зате чудово розчиняються в жирі, молоці, кефірі, йогурті, воску, меду, солі.

Ефірна олія іланг-ілангу в ароматерапії

Застосування аромалампи або ванни з олією іланг-ілангу врівноважує емоційний фон. Аромаолії для ванни усувають необґрунтоване занепокоєння, сприяють досягненню гармонії. Такі ванни рекомендують при зниженні сексуальності, стресі та віддалених його наслідків. Іланг зігріває душу, знімає апатію, напругу, підготовлену аромасуміш особливо приємно вдихати у вечірній час.

Аромат ефірної олії іланг-ілангу також допомагає випустити назовні заблоковані емоції, особливо гнів і печаль. Олія дуже м'яко і природно допомагає зцілити душу, знайти внутрішній спокій і гармонію, вона підвищує інтуїцію, творчий потенціал, впевненість у власних силах.

Іланг-ілангова олія є афродизіаком, яка розкріпачує, притягує позитивну енергію і любов, виступає символом ніжності, чуттєвості, тепла і щасливих емоцій. Ця яскрава олія не тільки може викликати почуття легкої ейфорії, але і сприяє глибокому розслабленню.

Побутове застосування ефірної олії з іланг-ілангу

У побутовому використанні дуже добре себе проявляє іланг-ілангова ефірна олія від укусів комах.

Поєднання іланг-ілангу з оліями

Аромат іланг-ілангу досить сильний і солодкий. Для того, щоб зробити його менш нав'язливим і більш легким, слід додавати комплементарні олії. Іланг-ілангові квіткові ефірні олії добре поєднуються з оліями бергамота, лемонграсу, рожевого дерева, грейпфрута, петітгрейна, пачулі, касії, троянди, апельсина, лаванди, лимона, меліси, неролі, пачулі, цитронелли.

У поєднанні з жасминовою і санталовою ефірними оліями в рівних пропорціях іланг-ілангова олія – ідеальний засіб у догляді за шкірою. Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, а також для масажу, ванн і ароматизації приміщень, застосовуються аромаолії для дифузора. Ця ж композиція з додаванням лимонної ефірної олії (1 частина) має тонізуючу властивість і може бути використана аналогічно. У нас Ви можете олії для ароматерапії купити за хорошою ціною.

Способи застосування ефірної олії іланг-ілангової Ароматика

► Збагачення косметичних засобів: якщо Ви не знали які ефірні олії можна додавати в крем для обличчя, то спробуйте іланг-ілангову. Потрібно 5 крапель цієї олії або її суміші з іншими оліями додати до 15 г рослинної олії основи, крему або 15 мл лосьйону, тоніка, шампуню та ін.
► Ванни: У наповнену ванну (36-37 °С) додати 5-7 крапель іланг-ілангової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури 10-20 хв.
► Масаж: 5 крапель іланг-ілангової ефірної олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (мигдалевої, персикових кісточок та ін.) або обраного Вами крему.
► Для догляду за нігтями: Особливо при тенденції до розшарування нігтів змащувати сумішшю з 5 крапель іланг-ілангової ефірної олії та 10 мл рослинної олії (жожоба, мигдалевої, авокадо, абрикосової) і масажувати нігтьові пластинки й валик 5-10 хв на ніч або за 15 хв до покриття лаком.
► Ароматизація приміщення: 3-4 краплі іланг-ілангової ефірної олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хв. Спробуйте і Ви олії для зволожувача повітря.

Застереження: тільки для зовнішнього застосування. Тестувати індивідуально, не допускати передозування. При потраплянні олії в очі – промити великою кількістю води. Дотримуватися обережності при вагітності, гіпотонії та епілепсії.

Умови зберігання: зберігати щільно закритою, в недоступному для дітей місці, за температури не вищої +25 °C. Уникати потрапляння прямих сонячного проміння.

Склад (INCI): Cananga Odorata Flower Oil.

Для арома-увлажнителя подойдёт?
Відповісти
Evgeniya, для наших увлажнителей воздуха подойдёт.
Відповісти
Чудова олійка! Дуже гарний аромат, невловимо нагадує олдскульні парфуми. Бомбезна якість, як і завжди в маслах "Ароматика". Рекомендую! ♥
Відповісти
Полностью довольна продуктами данного бренда. Спасибо
Відповісти
Прекрасна олійка. Добавляю скрізь куди тільки можна. Чудова якість товару. Всім раджу. Не пожалкуєте!
Відповісти
Відгуки
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Назва Іланг-ілангова
Вид Ефірна олія
Аромат Святковий, теплий, ласкавий, запаморочливий, квітково-солодкий з нотами жасмину-туберози
Дія Дезодорування, омолодження, зволоження, розгладження, зміцнення
Тип шкіри Для нормальної, сухої, жирної, комбінованої шкіри
Об`єм 10 мл
Упаковання Скляна темно-коричнева пляшка з крапледозатором, коробка
Країна виробник Україна
Бренд Ароматика
Наявність В наявності
Запах Іланг-ілангова
81 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
  • Оплата послуг доставки формується за тарифами перевізника (вартість доставки на відділення «Нова Пошта» – 50 грн);
  • При купівлі на суму від 800 грн., доставка товару на відділення «Нової Пошти» по всій Україні здійснюється БЕЗКОШТОВНО;
  • При купівлі товару на суму від 1 200 грн. доставка кур'єром «Нової Пошти», за вказаною Вами адресою, здійснюється БЕЗКОШТОВНО (вартість доставки кур'єром «Нова Пошта» – 70 грн);
  • У способі доставки «Поштомат Нова Пошта», тарифікація відрізняється від вартості доставки «Нова Пошта» на відділення.

Ви можете оплатити замовлення будь-яким зручним для Вас способом:

1. Оплата на банківський розрахунковий рахунок (юр. особи, ФОП).

2. Банківський переказ (для фізичних осіб).

3. Оплата післяплатою.

4. Електронні платежі: кредитними картами Visa, MasterCard.

Вгору