Доставка посилок тимчасово працює за повною передоплатою.
Графік роботи:

Будні: 9:00–18:00

 

0
Мій кошик
Додайте товари до списку бажань

Олія виноградних кісточок 250 мл Ароматика

Штрихкод 4820031053464
Немає в наявності

Олія виноградних кісточок фасована Ароматика – це рослинна олія, виготовлена з екологічно чистих продуктів (кісточок винограду) сонячної і теплої Італії. Олія виноградних кісточок – потужний антиоксидант і джерело величезного числа корисних речовин. Вона надзвичайно багата лінолевою кислотою Омега-6, в ній є пальмітинова, стеаринова і Омега-9 кислоти, а також вітаміни А, С, Е. Такий склад олії робить її однією з найбільш затребуваних у багатьох сферах: в кулінарії, косметології, медицині, і навіть у виробництві мастильних і лакофарбових матеріалів. Делікатна натуральна олія з кісточок винограду має високий проникаючий, відновлюючий, ранозагоювальний ефект. Вона підходить для будь-якого типу шкіри, тому стане прекрасним доповненням Ваших косметичних засобів і збереже здоров'я і красу на довгі роки. У кулінарії харчова виноградна олія знайшла широке застосування не тільки завдяки своїм поживним властивостям. Вона має високу температуру задимлення, тому її можна сміливо використовувати в якості фритюру – при прожарюванні вона не утворює шкідливих речовин. До того ж, якісна олія з виноградних кісточок не має кольору, сильно вираженого смаку і запаху, тому, відмінно підходить як добавка до будь-якої страви. Купити харчову олію виноградних кісточок можна в інтернет-магазині «Ароматика мрії».

Країна походження: Італія.

Харчова (поживна) цінність на 100 г олії: жири – 99,9 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 899 ккал.

Метод виробництва олії виноградних кісточок

Промислове виробництво виноградної олії освоїли лише в 20 столітті, і з цього часу поставили її випуск на потік. Процес екстракції досить складний і справжня, якісна виноградна олія не може коштувати дешево. Спочатку кісточки винограду ретельно подрібнюють і відокремлюють жорстку оболонку, потім її екстрагують.

Зовнішній вигляд виноградної олії

Олія виноградних кісточок відрізняється характерним світло-жовтим кольором з легким зеленуватим відтінком. Смак дуже ніжний, з вираженими пряними нотами, злегка відчутним гіркуватим ароматом горіха, а тому вона ідеально поєднується з іншими оліями і не домінує в готових стравах. Таке поєднання дозволяє підкреслити смакові і ароматичні якості готової їжі, їй можна легко знайти застосування практично для будь-якої страви.

Склад олії виноградних кісточок

Олія виноградних кісточок відрізняється високим вмістом вітамінних комплексів, поліненасичених кислот, фітостеролів. Вона надзвичайно багата лінолевою кислотою Омега-6, в ній є пальмітинова, стеаринова і Омега-9 кислоти, а також вітаміни А, С, Е. Крім того, олія містить хлорофіл, який відповідає за його зеленуватий колір і за бактерицидні, ранозагоювальні властивості.

Не дарма олія виноградних кісточок отримала назву "еліксиру молодості" – завдяки біофлавоноїдам (природним стимуляторам) вона відновлює роботу клітин на молекулярному рівні, сприяє оновленню епідермісу. Крім біофлавоноїдів виноградна олія містить великий відсоток ліноленової кислоти Омега-6, яка стабілізує обмінні процеси і зменшує рівень холестерину в крові. Вона не може самостійно синтезуватися людиною і надходить в організм тільки з їжею або вітамінними добавками. Виноградна олія в цьому сенсі незамінний продукт – містить до 80% цієї цінної речовини, вона цілком може доповнити або навіть замінити будь-яку рослинну олію в нашому щоденному раціоні. Каротин, кальцій і вітамін Е, хоча і не можуть похвалитися великим процентним вмістом, проте, вносять свою лепту в корисні властивості цього продукту.

Історія застосування рослинної олії виноградних кісточок

Як цілющі засоби, що володіють поживними і цілющими властивостями плоди, листя і насіння винограду використовувалися впродовж століть різними народами. Достеменно відомо, що корисні властивості олії виноградних кісточок були відомі ще в Стародавньому Римі, Єгипті та Греції. Археологічні розкопки підтверджують, що цей продукт використовувався стародавніми людьми в кулінарії, як інгредієнт для косметологічних засобів для повернення шовковистості і блиску волоссю.

Для процедур краси виноградна олія застосовувалася і в середні віки. Так до наших днів дійшов рецепт еліксиру для зміцнення і оздоровлення волосся, створений французом Жозе де Малем для своєї коханої.

Сучасна олія також має безліч корисних властивостей і на сьогоднішній день є корисним харчовим і косметичним продуктом, з потужними антибактеріальними і антимікробними властивостями.

Використання олії виноградних кісточок в косметології

Олія виноградних кісточок широко використовується в косметології: вона сприятливо впливає на стан шкіри обличчя і тіла, волосся, нігтів, тому є інгредієнтом багатьох косметичних засобів (кремів, масок, бальзамів, мила), і навіть використовується для заміни масажної олії.

Показання для застосування олії з виноградних кісточок:
• жирна і проблемна шкіра;
• вугрі, стрептодермія та інші дерматити;
• пересушування шкіри під впливом несприятливих факторів;
• дрібні травми, тріщини, садна, порізи, опіки;
• зморшкувата, стомлена і в'яла шкіра;
• целюліт і ущільнення на шкірі.

Вона помітно покращує структуру шкіри, попереджає розширення пор і нормалізує роботу сальних залоз, покращує колір обличчя, має легкий, відбілюючий ефект. Виноградна олія підходить до будь-якого типу шкіри. Вона досить швидко вбирається і добре проникає в підшкірні шари, надаючи регенеруючу і зволожуючу дію. Олія стимулює регенерацію шкіри, загоює ранки, опіки, натерті місця, також відновлює ліпідний обмін, захищає шкіру від несприятливих факторів зовнішнього середовища, бореться зі зморшками і старінням шкіри. В результаті шкіра стає оксамитовою і гладкою, позбавляється від зморшок і помітно омолоджується. Використовується для зволоження і відновлення сухого, пошкодженого волосся.

Виноградна олія є відмінним провідником, що проносить висококонцентровані речовини через шкірні покриви до тканин і органів. Тому, вона служить відповідною основою для різних масажних сумішей. Її можна використовувати у чистому вигляді, рясно змастивши олією долоні і втираючи в проблемні ділянки шкіри легкими рухами. Масажна олія виноградної кісточки зволожує, живить шкіру, знімає запальні процеси і тонізує. А якщо в неї додати олію авокадо або жожоба – вийде прекрасний антицелюлітний засіб. Олію виноградних кісточок для тіла також можна застосовувати у ваннах. Вона зміцнює стінки судин, пом'якшує шкіру і позбавляє від роздратування.

Використання олії виноградних кісточок в кулінарії

Олія з виноградних кісточок за своїми смаковими і технологічними властивостями нітрохи не поступається соняшниковій і оливковій олії, а салати, заправлені нею, мають неповторний горіховий присмак. Вона прекрасно підходить для маринування м'яса і риби і надає неповторну «родзинку» холодних страв. При приготуванні різних страв харчова олія виноградних кісточок буде чудово поєднуватися з часником, прянощами і свіжою зеленню, фондю. Круп'яні вироби і каші, гарніри набувають пікантної родзинки і незвичайний, дуже тонкий аромат.

Виноградна олія є дієтичним продуктом і може входити до складу оздоровчих коктейлів. Олію з виноградних кісточок слід вживати в їжу тим людям, у кого виникають проблеми з нирками і печінкою. Вона лежить в основі багатьох оздоровчих дієт, які рекомендуються діабетикам, людям, що страждають від зайвої ваги, а також сердечникам.

Ця олія ідеальна для смаження і випічки. Вона містить багато олеїнової кислоти і за рахунок цього має високу температуру димлення – 216 °С. Для порівняння: у нерафінованої соняшникової олії температура димлення всього 107 °С. При цьому в нагрітій виноградній олії не буде утворюватися надлишок шкідливих для організму речовин. Картопля, обсмажена в цій олії, набуває красивий золотисто-жовтий колір і приємний смак. Дуже ефектно виглядає м'ясо, обсмажене на виноградній олії.

Омега-3 кислоти забезпечують високу стійкість до окислення, а це дозволяє використовувати виноградну олію в якості добавки для рижикової, лляної, оливкової олій для збільшення терміну зберігання.

Домашні рецепти від Ароматики

► Для очищення шкіри обличчя: Нанести 4-6 крапель виноградної олії на змочений в гарячій воді, віджатий тампон, протерти шкіру.
► Для щоденного догляду за шкірою обличчя: Олію з виноградних кісточок і мигдальну олію взяти в рівних пропорціях, змочити в цій суміші серветку і накласти її на обличчя на 15-25 хвилин. Після процедури обличчя протерти тампоном, змоченим в теплій воді.
► Для шкіри будь-якого типу: Виноградна олія використовується після гоління, прийняття водних процедур або сонячних ванн. До 1 столової ложки олії додати по 1 краплі ефірних олій апельсина, лимона, рожевого дерева і отриманою сумішшю змащувати шкіру.
► При сухій, запаленій і шкірі, що лущиться: До 1 столової ложки олії додати по 1 краплі ефірних олій сандалу, апельсина, ромашки блакитної.
► При проблемній шкірі: В 1 столову ложку олії з виноградних кісточок додати по 1 краплі ефірних олій каепута, ромашки блакитної, іланг-ілангу, сандалу. Змащувати уражені ділянки 3-4 рази на день або використовувати для масок і аплікацій.
► При зрілій шкірі: До 1-2 столових ложок олії з виноградних кісточок додати по 1-2 краплі ефірної олії ліметової, каепута і сандалу.
► При зморшках навколо очей: До 1-2 столових ложок суміші виноградної олії і олії авокадо (1:1) додати по 1-2 краплі ефірних олій троянди і сандалу або сандалу, неролі і лімету. Змащувати 1-2 рази на день.
► При глибоких зморшках: До 1 столової ложки олії з виноградних кісточок додати по 1-2 краплі ефірних олій лімету, м'яти, фенхелю або неролі і сосни. Змащувати 1-2 рази на день.
► При розтягах шкіри: Змащувати проблемні ділянки олією з виноградних кісточок з додаванням до 2 чайних ложок 2-3 краплі розмарину і по 1-2 краплі лаванди, м'яти і гвоздики.
► Для рук і нігтів: Виноградна олія усуне в'ялість шкіри рук, пом'якшить кутикулу і збагатить вітамінами нігтьові пластини. Змішати 1 столову ложку олії з однією столовою ложкою меду і стаканом вершків. Отриману суміш підігріти на водяній бані до комфортної температури, тримати кисті рук 10-15 хвилин.
► Проти підвищеної пітливості стоп і неприємного запаху: Робити ножні ванни (1 столова ложка олії на 1 літр води).

Протипоказання: індивідуальне несприйняття олії виноградних кісточок.

Умови зберігання: зберігати в щільно закритій упаковці, захищеній від дії повітря і сонячного проміння при температурі від +5 °С до +25 °С.

Склад (INCI): Vitis Vinifera Seed Oil.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Назва Виноградних кісточок
Вид Харчова рослинна олія
Об`єм 250 мл
Упаковання Скляна пляшка
Країна виробник Італія
Бренд Ароматика
Тип масла Фасоване
146 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
  • Оплата послуг доставки формується за тарифами перевізника;
  • При купівлі на суму від 1500 грн., доставка товару на відділення «Нової Пошти» по всій Україні здійснюється БЕЗКОШТОВНО;
  • При купівлі товару на суму від 2000 грн. доставка кур'єром «Нової Пошти», за вказаною Вами адресою, здійснюється БЕЗКОШТОВНО;
  • У способі доставки «Поштомат Нова Пошта», тарифікація відрізняється від вартості доставки «Нова Пошта» на відділення.

Ви можете оплатити замовлення будь-яким зручним для Вас способом:

1. Оплата на банківський розрахунковий рахунок (юр. особи, ФОП).

2. Банківський переказ (для фізичних осіб).

3. Оплата післяплатою - тимчасово не працює!

4. Електронні платежі: кредитними картами Visa, MasterCard.

Вгору